top of page

Werkwijze 

​​Jouw stijl, mijn ervaring
In een interieuradvies, bij eventstyling of een workshop, zijn jouw wensen, stijl en de aanwezige middelen mijn uitgangspunt. Jij moet je er goed bij voelen! Met mijn oog en ervaring geef ik je inspiratie, advies en creatieve oplossingen om de gewenste sfeer te laten ontstaan en de mogelijkheden optimaal te benutten. 

Ervaringen​

‘ In ieder geval de eetstoelen vervangen, dacht ik vooraf! Bij het bezoek aan huis werd de tuinbank op het balkon ontdekt, geschilderd, nieuwe kussens en naar binnen verplaatst, waardoor de eetstoelen nu eigenlijk erg leuk staan! Zo kan ik het budget besteden aan accessoires die direct voor extra sfeer zorgen in de woonkamer’
 

Marieke van den Oever, appartement Amsterdam​
 

‘ Het budget was €1500 voor een nieuwe bank, vloerkleed en kasten. Het resultaat van het advies was na herinrichting, opruimen, een likje verf, marktplaatsaankoop en -verkoop, een sfeervolle woning en 140 euro winst! ‘
 

Birgit de Bruijne, jaren 30-woning Eindhoven

Voorbereiding en uitvoering

 

Met een intakeformulier en persoonlijk gesprek breng ik jouw wensen, sfeer en stijl vooraf in kaart . Na een inspectie van de ruimte ga ik met deze informatie aan de slag voor een creatief en uitvoerbaar advies voor een nieuw interieur, inrichting van het event of inhoud van de workshop. 

Het advies kan bestaan uit alle onderstaande stappen of uit een aantal ervan, afhankelijk van wat jij wilt, kijk bij ' Tarieven' voor de mogelijkheden:  • Welke stijl en sfeer gaan we doorvoeren?

 • Wat zijn meubels en accesoires met emotionele waarde, wat maakt de ruimte/workshop persoonlijk?

 • Wat is de optimale indeling van de ruimte of het programma?

 • Welke meubels/activiteiten sluiten daar bij aan, van wat nemen we afscheid, wat vinden we voor bruikbaars en moois struinend op zolder, en wat schaffen we aan? 

 • Welke kleuren en materialen maken de sfeer (van de dag) kloppend en passen bij jou?

 • Verlichtingsplan: welke soort verlichting werkt het beste en op welke plekken in de ruimte?

 • Welke creatieve oplossingen bieden nieuwe mogelijkheden met de aanwezige middelen?

 • Hoe gaan we slim met het budget om? Kunnen we oude meubels verkopen of hergebruiken?

 • Shoppinglist: wat gaan we aanschaffen? Zelf niet op jacht, ik ga graag voor je op zoek!

 • To do - list: alles keurig op een rij geeft overzicht. Ook in de uitvoering help ik graag!

 • 2d tekening op locatie: het resultaat van het advies wordt zichtbaar in een plattegrond met kleurstalen. Een 3d tekening kan worden verzorgd op aanvraag. 

 

 

Inhoud advies & gewenste stijl 

 

In een persoonlijk gesprek kun je je wensen en je budget aangeven en kan ik je adviseren uit welke onderdelen het advies kan bestaan. Aan de hand van sfeerbeelden die je zelf uitzoekt krijg ik een idee van jouw eigen smaak en stijl, waarmee ik aan de slag kan om die sfeer in werkelijkheid bij jouw neer te zetten.

Spreken meerdere stijlen je aan, kan je niet kiezen of heb je geen idee? Uiteraard denk ik ook graag mee welke stijl bij de ruimte en het gewenste gevoel aansluit. 

bottom of page